It all comes back to me

*suck*

Julen närmar sig. Då ska allt vara bra och alla glada. Sett för lite av det än så länge. Folk brukar ibland undra om det blir jul det året. Jag ställer mig samma fråga nu. Jag hade en del förhoppningar för nån månad sen. De flesta av dessa har slagits itu och förändrats. Som tur är finns det några andra saker som ersatt dessa =). Bl.a. en liten filur som jag förhoppningsvis ska se för första gången på länge =). Det ska bli roligt! Tänk, hur mycket annat som kommer å går så kommer det alltid en stund imellanåt jag tänker på dig.. Är du kanske nåt speciellt din lirare? Haha, d tåls att tänkas på.

Nä, men så här är det, inställning är allt! I´ve lost it for a while, but it´s comin back =). The King is in tha house! Hahaha. You gotta love yourself.

En annan rolig sak. Vem kunde anat att jag skulle ha skjorta var å varannan dag nuförtiden? Haha, de som inte träffat mig på ett tag måste ha skrattat ihjäl sig. Så som jag hatade att ha skjorta innan! Håller jag på att växa upp kanske? Uscha, hemska tanke! Då behöver jag en bra dos Magnus! =D. Så gött ska d bli när vi drar till fjällen! Lira i backen o softa i baren ;). Längtar som fan!

Ääh, kan ju inte skriva hur långt som helst, nu får d va nog. Får försöka ta mig i nackhåret å skriva oftare istället. Fast d är ju frågan hur d blir, min självdisciplin är ju som den är =P.

-

Är du söt eller har jag bara en sockerbit i ögat? ;)

RSS 2.0