Jaha

Jaha, så ska man va ensam hemma i några dar. Kul? Tråkigt? Gött? Jag vet faktiskt inte vad jag skall tycka.. Så allt folk, kom å förgyll min dagar! Men ring först, så jag inte redan stuckit nånstans för att undvika ensamheten

What if I for once could find what I want

It´s always slippin out of my hand, or was it never in there? I don´t know why

Får väl skriva då ;P

Haha, fick order om att uppdatera min blogg lite bättre, så får la göra det =P. När var det jag bloggade sist? Längesen iaf. Men kan ju säga att allt kommit igång med en jädra fart de sista. Har två projektarbeten som går på full fart, handbollssäsongen drar igång i helgen på allvar, jag har officiellt blivit ansvarig för statstiken i Marbo. uppe på det så har vi haft mkt läxor å man försöker spela lite poker och hitta på så mkt annat kul man bara orkar. blir mkt nu =P. Men har börjat skriva novell igen =). Måste vart över ett år sen sist. Hade glömt av hur avslappnande det var och hur mycket tänkar man kan få att sluta gå runt i huvudet genom att ljuga om de tills de inte känns igen för mycket å sätta de på pränt =P. Så nu vet ni det, att även om jag oftast inte erkänner det så har min texter i stort sett alltid att göra med mig å vad jag tänker. Imorn är det match! Apropå ingenting, men är assugen =). 16.40 i Arena, kom å kolla vet jag ;)

Å sist men inte minst! Imorn ska vi dra upp nåra rejäla firrar Kryh! Med ekolod å allt =).

Tjo för denna gång

Dagen då jag blev glad =)

Idag har varit en bra dag =). Jag vet inte varför. Allt verkade bara gått min väg. Jag fick inspiration och hopp =). Jag kände glädje och att jag var bra som jag är =). Fick även en känsla av att någon nån gång kommer tycka om mig å älska mig för den jag är, kanske snart =). Den här dagen var bra! Låt det bli fler dagar som den här!

Ha det bra alla älskade =)

=)

Okej, redogörelse för helgen hittils.

I fredags var det dags för Insparken =). Så jävla laddad va man. Först förferra hos stenholm. Skoj som vanligt =). Alltid lyckade förferrar där! Lilla Andreas fick i sig gött med dricka med. Men jag säger bara: Vem är kungen på att blanda, jo Andreas!! Så Jävla gött, Haha =D. Sen bärde det av till kulla, Oskar var snäll å körde. Väl där fortsatte d typ hur bra som helst. Dansade loss som en jävel! Såg säkert illa ut som fan, men vem bryr sig =D, Haha. Röjde hela kvällen! Tror dessutom jag kommer ihåg allt, men man kan ju inte va säker så om det är nån som har nån kul fakta så är det välkommet ;P. Bästa kulla på... ever tror jag!

Igår upp tidigt å dra till handbollsträning. hade dock ont i halsen som fan så orkade inte va me. Kan d varit så att jag hade skrikit lite så jag blev hes tro? =P Haha. Sen dra å käka med laget innan man tittade förbi lygnevi en sväng. dock var det regnigt å dåligt me skoj folk så blev inte direkt länge.

Idag. Sovit länge. Vad blir d sen? Ingen som vet ingen som vet

RSS 2.0