Fritid? =S

Jaha, idag har man varit i skolan, kommit hem å pluggat till prov, åkt å tränat, kommit hem å gjort annat skolarbete. Yippie =P.. Men men, man får la stå ut med skiten. Är ju helg om några dar och inte så långt efter det så är det LOV!! =). DÅ skall jag hitta på massor med skoj! Får bara hoppas d blir snö, annars blir jag putt. Men lite stöttning å snälla ord på vägen hade inte skadat =). Speciellt från vissa små filurer =).

Men tjohej å puss på er alla snyggingar

Bla bla bla

Bla bla bla this, bla bla bla that, don´t do that, don´t ever do this, alweays do this, but you can´t absolutely not do that. If you ever forget thos though you´re out before you even started. Give me a fucking encyclopedia of life please!!!

Grattis Tant Christine!

Haha, så har man precis varit på syrrans 30-årskalas, hon börjar ju allt bli gammal =P. Men hon blev glad för presenten iaf, det var tur d =). Å shit va lillpajken har energi asså! Å nu när kusinbarnen kom på besök så blev d ju inte mindre eld i baken på han direkt =P. Men man slapp ju ha tråkigt iaf, när de gamla bara satt å pratade massa tråkigt om folk jag inte har en aning om vilka det är så kunde man roa sig med de tre vildingarna =). Eller 2 iaf, Simon är nästan äckligt sofistikerad för att bara vara 3,5 år alltså.

Hur d löser sig med det andra får man se, om d nu löser sig ;P

 Over n out

Innebandynatta

Innebandynatta igår. ska vi se om man kansammanfatta d bra =P. Trevligt, roliga matcher att kolla på, trevliga folk, lång väntan mellan matcherna, för lagen gick det okej men kunde gått bättre. Å Sara, hur går d med benet?

Men men, idag blir det nog lök å tråkigt =P. Om inget ändrar på sakerna ;)

Tjohej

Det var ett tag sen man skrv nu, men tyckte det var dags =). Det är lov och vi är klara med LANet!! Det gick över förväntan, allt funkade skitbra, förutom lite strul med internet i början. En eloge till hela EGC!! Ska vi se hur vi kan lösa d nästa gång. Eftersom Kaj Bergman ville att vi skulle anordna ihop med honom så kanske det kan bli riktigt stort. Så datanördar elle inte, ta er dit!

Nu har man fått lite sömn och fått hyffsad ordning på dygnet igen oxå. Även om man inte sov varje natt hemma så var det iaf i en skön säng ;) hihi. Sen har jag kanske lite mer å berätta, men vi ska låta det vara osagt än så länge. Men känns på nåt sätt gött andå =). Hinder är till för att passeras eller hur var d sagt? =P

Jao jao, nog för nu

RSS 2.0