I´m freee!!

Fy fan va gött! Nu är allt plugget över för den här terminen! Tror dessutom att tentorna gick bra =). Nu ska jag hemåt och dra ut på sjön för årets första wakeboardåk! =D.

Ska se om jag får tagit några bilder oxå ;).

Fy fan för mekanik!!

Uscha, här sitter man å pluggar sent som fan. Jag vill inte mera! Är så trött på plugg nu! Vill bara få sommarlov på riktigt, dra utomlands och ha några dar hemma med bara lat och kanske lite wakeboard å fotboll. Fi fan!

Men men, får jobba på i två dar till, sen är plugget klart för ett tag! Visst ska ju jobba sen me, men är ju inte riktigt samma sak. Nu skall jag krypa ner i min säng å försöka va pigg imorn bitti istället.

Tjohej

Haha, I´m back!

Känns som d var tusen år sedan jag skrev här, vilket nästan stämmer också =P. (Nej, usch, jag måste sluta med alla smileys, börjar ju skriva mer som en fjortis än en fjortis!).

Hur som helst, först en uppdatering sen sist, får bli en kort får jag vet ju vad som hänt ;P.

Chalmers är numera min vardag, Calculus har varit boken jag läst mest under senaste året vilket känns förfärligt!(Är en teoretisk mattebok som dessutom är på engelska för de som inte är chalmerister). Chalmers är både skönt å jobbigt på samma gång. Vi är ett gäng som gillar att umgås i skolan så alltid roligt att träffa de,  men att plugga, speciellt hemma, är ju tråkigt så det förslår som vanligt. Men snart är plugget slut för ett tag, sista tentan för terminen väntar på lördag. Efter den så blir det ett långt å välbehövligt lov, även om det börjar med 5-6 veckors jobb. Lite nervös för jobbet faktiskt. Det jag har lyckats få trots all dampig lågkonjuktur är ett säljjobb med endast provision som lön, dessutom känns företaget lite knepigt i övrigt så känner mig inte direkt lugn inför att jobba åt de, men men vad gör man inte för pengar.

Mitt hem är numera två, jag känner mig inte riktigt som göteborgare fast jag snart bott här i ett år, men inte heller som en örbybo längre. Jag är något mittimellan. Är hemma och hälsar på ganska ofta, är ju aldrig fel att få lagad mat på bordet och tvätten tvättad.

Hur kom det sig då att jag skrev ett inlägg här igen kan man undra.
Jo, det var en gammal vän å hennes egna blogg som fick mig att känna igen hur skönt det kan vara att skriva av sig ibland. Det var inte det enda hon fick mig att känna igen heller, på något sätt finns starka minnen alltid kvar å väcks till liv när något man förknippar det med uppvisar sig. Men det är just vad de är också, starka minnen av känslor, upplevelser och tankar. Det gör inget, för det är bra minnen =).

Lite bilder från tiden som gått:



Hittade inga wakeboard-bilder, lite dåligt. Men får väl ta några i helgen när det blir sommarens första åk =).

Over and out!

RSS 2.0